Speelschema Playoffs Jupiler League

0

Nu het reguliere seizoen in de Jupiler League erop zit, starten aanstaande dinsdag de Jupiler Play-offs. Acht clubs uit de Jupiler League zullen daarin strijden met twee Eredivisie-clubs om twee plekken op het hoogste voetbalniveau.

Op de laatste speeldag van de Jupiler League verzekerden Almere City FC en MVV Maastricht zich van de twee laatste plekken. Zij zullen zaterdag elkaar ontmoeten in tweede wedstrijd van de eerste ronde. De andere wedstrijd in de eerste ronde gaat tussen SC Cambuur en FC Dordrecht.

Cambuur, dat met 1-4 won bij Fc Dordrecht zit op rozen. Ook Almere City won het eerste duel ruim: 1-3.

In de halve finales stromen de twee Eredivisionisten in én de vier hoogstgeëindigde clubs op de ranglijst van de Jupiler League. In de Eredivisie worden nog twee speelrondes gespeeld, waardoor Sparta en Roda JC nog kunnen veranderen in andere clubs.

Laat een antwoord achter