Selectie vv Smitshoek 2018/2019 zo goed als rond

1

De selectie van vv Smitshoek voor seizoen 2018/2019 heeft de afgelopen maanden aardig vorm gekregen en hoewel we nog in gesprek zijn met een aantal spelers kunnen we nu de volgende selectiespelers melden.

Mike van de Wijngaart, Ruben Roodnat, Oscar Roos, Bart Deprez, Johnny van Vugt, Rutger van der Kleij, Thijs Oomsen, Erwin Bravenboer, Noah de Neijs, Damian van den Oever, Sean Verburg, Ramon van de Wal, Luc Delmee, Jordi Dekker, Jurien Reineta, Mathijs Tabbers (allen Smitshoek), Frank Karreman (Capelle), Joey Kleijn (RVVH), Ryan van Dijk (ASWH), Erwin Nuytinck (Poortugaal), Ingmar Maayen (XerxesDZB), Ahmed Akkoc (Kocatepe) en Sven Scholte (Jodan Boys).

Eerder had Smitshoek al overeenstemming bereikt met de technische staf voor volgend seizoen, waar Richard Middelkoop evenals dit seizoen hoofdtrainer zal zijn. De staf zal worden uitgebreid met Ron Vermeij, een zeer ervaren en succesvolle fysiek- en hersteltrainer.

1 reactie
  1. Werne Pronk zegt

    Als keepertrainer vind ik het erg mooi en bijzonder om te zien dat er 2 (!) keepers uit de eigen jeugd doorstomen naar het selectie elftal van Smitshoek nl. Ruben en Oscar. Beide zijn zeer getalanteerde keepers met elk hun eigen specifieke kwaliteiten. Gefeliciteerd boys maar ook goed gedaan vanuit Smitshoek zelf! Allen heel veel succes met het komend nieuwe seizoen.

Laat een antwoord achter