Schipluiden te sterk voor MSV’71

0

Het duel met GSC ESDO winnend afsluiten was de enige prioriteit voor DUNO. Bij elk ander resultaat zouden de kampioenskansen aanzienlijk slinken. DUNO slaagde in de opdracht. Schipluiden boekte een forse overwinning op het al gedegradeerde MSV’71.

3e klasse B

Het duel tussen Schipluiden en MSV’71 werd vooraf gegaan door de herdenking van Lenn van Oyen, het overleden zoontje van Peter en Mariska van Oyen. Een competitiewedstrijd is dan opeens van ondergeschikt belang. Toch was Schipluiden-trainer Marcel van Duijn blij dat Schipluiden op het veld hekkensluiter MSV’71 met 7-2 versloeg.

4e klasse B

DUNO speelde het restant uit tegen GSC ESDO. Het duel werd hervat in de 13e minuut van de tweede helft met een 1-1 stand op het scorebord. DUNO deed wat het moest doen om in de titelstrijd betrokken te blijven. In de 34e minuut mocht Foeat Stolk aanleggen voor een strafschop. De keeper ging de verkeerde kant op en de bal het doel in, waardoor de 2-1 eindstand op het bord kwam. DUNO volgt leider sv Loosduinen nu op slechts één punt.