Overzicht KNVB-bekerfinales (zaal)

0

In sporthal Margriet in Schiedam werden weer vier bekerfinales zaalvoetbal van het KNVB district West II afgewerkt. Een overzicht van de regioploegen in de finales.

TPP – Alexandria’66

Het eerste duel uit de Hallencompetitie vond plaats tussen TPP, dat volgend seizoen verder gaat onder de naam van Feyenoord, en Alexandria’66 (foto). Dit duel eindigden in 4-4 gelijkspel, waarna Alexandria’66 de strafschoppen beter wist te benutten: 3-2.

ZVOB 3 – WateringseVeld/GONA

Wateringse Veld/GONA, dat volgend seizoen onder de naam van WV/Kranenburg verder gaat, wist in de eerste helft niet echt te overtuigen en ging met 1–0 de rust in. Na de gelijkmaker van Jeffrey Kuiper, speelde de Haagse ploeg de mannen uit Oud Beijerland, al voor de derde keer in de finale, van de mat door treffers van Jacky Doorschot (2x), aanvoerder Rogier Beld (2x) en Phil Altimari: 1-6.