Open dag Feyenoord op 110de verjaardag

3
Foto: Mischa Keemink

De Open Dag van het seizoen 2018-2019 vindt plaats op donderdag 19 juli, de dag waarop Feyenoord precies 110 jaar bestaat. De club hoopt haar 110de verjaardag dan samen met zoveel mogelijk supporters te vieren, dus houd deze datum alvast vrij in je agenda en kom naar De Kuip!

Geheel volgens traditie vinden er tijdens de Open Dag vele activiteiten plaats voor jong en oud, met als hoogtepunt de spelerspresentatie en de landing van de helikopter met daarin de nieuwe aanwinsten voor komend seizoen. In grote lijnen ziet het programma voor de Open Dag er als volgt uit:

  • 10:00 uur: Opening RET – OVMiles Voetbaldorp (voor het Maasgebouw)
  • 11:00 uur: Opening poorten De Kuip en start activiteiten in buitenring
  • 14:15 uur: Start binnenprogramma en aanvang spelerspresentatie
  • 17:00 uur: Einde Open Dag

3 REACTIES