Negen Feyenoord-supporters opgepakt voor vechtpartij in Utrecht

4
Foto: John Groeneweg

De politie Midden-Nederland heeft woensdag negen voetbalsupporters aangehouden voor een vechtpartij in Utrecht begin april. Het gaat om aanhangers van Feyenoord en FC Utrecht.

De mannen worden onder andere verdacht van het plegen van openlijk geweld en deelname aan een vechtpartij op de Louvenhoutsedijk in Utrecht, waarbij iemand zwaargewond is geraakt. De Feyenoord- en Utrechtsupporters zullen zich in augustus afzonderlijk van elkaar voor de politierechter moeten verantwoorden.

Tot de zitting hebben de opgepakte supporters van FC Utrecht ook een gebiedsverbod voor meerdere plekken in Utrecht en rond het stadion van de club. Voor Feyenoordsupporters geldt dit verbod niet, omdat er geen wedstrijd tussen de clubs gepland staat.

Lees verder bij RTV Rijnmond.

4 REACTIES