Meeuwenplaat strijdt wederom voor kampioenschap

0

Meeuwenplaat krijgt zondag een tweede kans om het kampioenschap binnen te halen. Om 14:00 trapt Meeuwenplaat af tegen de nog enige overgebleven concurrent Virtus.

Vorige week kon het kampioenschap al worden binnen gehaald echter stak het beter spelende Fc IJsselmonde daar een stokje voor door de Meeuwen met 3-2 te verslaan en de teleurgestelde meeuwen terug naar de bussen te sturen.  IJsselmonde speelde een prima wedstrijd en zij gaan ook zeker strijden voor promotie via de nacompetitie.

Met nog 2 wedstrijden te spelen heeft Meeuwenplaat een voorsprong van 4 punten op Virtus zodat Meeuwenplaat deze wedstrijd aan een gelijkspel genoeg heeft om zich kampioen te mogen noemen en voor het eerst in het inmiddels 57 jarig bestaan naar de tweede klasse te promoveren.

Virtus heeft haar laatste 7 wedstrijden in winst omgezet terwijl Meeuwenplaat toch wel de druk voelt van het hele seizoen bovenaan staan en de tegenstand groter wordt.

Kortom een zeer spannende wedstrijd die ook het bezoeken door de neutrale sportliefhebbers meer dan waard zal zijn.