Kuyt over komst Boëtius: ‘We hebben met z’n allen een ontwikkeling doorgemaakt en nu komt zo’n jongen terug’

25
Foto: Mischa Keemink

Het boek dat Dirk Kuyt heeft gemaakt blijft onderwerp van gesprek. De aanvaller van Feyenoord uitte eerder al kritiek op trainer Giovanni van Bronckhorst en stelt ook dat de komst van Jean Paul Boetius door hem niet met gejuich werd ontvangen.

Kuyt in zijn boek: “Nu is Boëtius terug. Dan heb ik toch zoiets van: we hebben met z’n allen een ontwikkeling doorgemaakt en nu komt zo’n jongen terug. Dat zie ik eigenlijk als een stap achteruit.”

25 REACTIES

  1. Ik word een beetje moe van iedere keer een stukje eruit halen zonder de hele context van de tekst. Dirk Kuijt heeft dit boek geschreven vanuit zijn beleving dan is het ook nog wat 70% van de supporters dacht, nu mag dat ineens niet meer omdat hij het zwart op wit zegt??? Zijn jullie bezig met een anti Kuijt campagne ofzo??

  2. Wie is Kuyt om over andere te oordelen. Hij is een belangrijke speler geweest rondom Feyenoord en haar kampioenschap maar ik vind het jammer dat hij met dit soort uitlatingen strooit.

  3. Kuijt is de man van wie vorig jaar iedereen! zei dat hij Feyenoord kampioen had gemaakt, terecht ook denk ik. En heb je het boek gelezen? Weet je in welke context hij dit heeft gezegd? Volgens mij is het geen modder gooien, maar uit zijn eigen beleving gesproken en dat recht heeft hij, zeker hij.

  4. heeft gewoon gelijk. Dirk blijft een topsporter, fanatiek als altijd en strevend naar het hoogste. waarschijnlijk botst ie daar met gio en v geel. zou me niet verbazen als hij binnenkort t stokje ergens over gaat nemen…

  5. Wel de waarheid. Wil je aanhaken dan moet de lat hoger liggen. Cijfers liegen niet, dat heeft afgelopen seizoen wel bewezen.

  6. Als v.Hanegem dit had geschreven had iedereen het er mee eens geweest, die heeft wel ergere kritiek geleverd op Feyenoord spelers. Waarom hoor ik dan niemand?

  7. Kuyt heeft gelijk als iedere speler vooruitgang boekt en zo’n speler gaat weer in Nederland voetballen is dat inderdaad achteruitgang.Ook al is Feyenoord de mooiste club.

  8. kuyt moet niet zo zeiken,zulke dingen net als over gio hou je binnen de club.dit is verraad,een smet op zn mooie carriere.trouwens gio had gelijk dat hij hem er toen naast zette want hij speelde als een natte krant

  9. Kuyt jouw mening ik ben niet echt een voorstander van je boek want je breng Feyenoord en spelers in een slechte daglicht als ik de media moet geloven