Kalou: “Wij blijven altijd Feyenoord-supporter”

1

Ook Salomon Kalou was aanwezig op de afscheidswedstrijd. De aanvaller stond voor het eerst sinds lange tijd weer samen op het veld met Dirk Kuyt in hetzelfde team. Dat zelfde koppel kreeg de bijnaam K2.

“Ik vond het leuk, De Kuip blijft altijd mijn huis, Feyenoord blijft altijd in mijn hart. Ik vind het leuk om terug te komen en ook voor Dirk was het een belangrijke dag”, vertelt Kalou lovend.

Niet alleen over de club praat de aanvaller lovend, ook over de man waar het allemaal om draaide zondag. “Dirk heeft een mooie carriere gehad en ik ben trots dat ik met hem heb gespeeld. Wij zijn een goed duo geweest en we blijven altijd Feyenoord supporter.  Ik was een jonge speler en ik heb veel van hem geleerd. Hij maakte me beter.”

Ook werd er gevraagd naar een mogelijke terugkeer, maar Kalou blijft koel. “Je weet het maar nooit met voetbal. Feyenoord was een belangrijke stap in mijn carriere en als je dan terug zou kunnen komen is dat leuk.”

Foto: John Groeneweg

1 REACTIE