Johan van der Werff op non-actief bij Wilhelmina’26

0

Trainer Johan van der Werff heeft vanmorgen van het bestuur te horen gekregen dat hij per direct op non-actief is gesteld.

Een aantal incidenten en meningsverschillen vanaf medio oktober, met het artikel in het Brabants Dagblad van afgelopen maandag als spreekwoordelijke druppel was daar debet aan.

Het bestuur en TC distantiëren zich dan ook volledig van het bewuste artikel, waarin het beleid van Wilhelmina’26 wordt afgevallen en twee spelers persoonlijk benoemd worden als verantwoordelijken van de nederlaag. Wij zijn van mening dat we met z’n allen winnen, maar ook met z’n allen verliezen en dat in de media afvallen van spelers het groepsproces niet bevordert.

Het bestuur betreurt op deze wijze afscheid te moeten nemen van een trainer waarmee 3 geweldige seizoenen zijn beleefd, maar zag geen andere mogelijkheid dan op deze manier Johan de hand te schudden en een succesvolle tijd bij Altena te wensen.