Guidetti voor vier jaar naar Alavés

0

Deze transferperiode zal de eerste in lange tijd zijn waar een gerucht over Guidetti die terugkeert naar Feyenoord meteen de prullenbak in kan. Alavés heeft de optie tot koop in het contract van de Zweed gelicht. De oud-Feyenoorder werd gehuurd van Celta de Vigo.

Guidetti begon sterk bij Celta de Vigo maar belandde steeds vaker op de bank. De Zweed wilde vertrekken bij de Spaanse club en kreeg zijn zin. Hij bleef in dezelfde competitie; laagvlieger Alavés huurde hem. De aanvaller kreeg meer speeltijd maar bleef echter haken op 3 treffers in 14 wedstrijden voor de Spanjaarden.

Toch is de bondscoach van Zweden tevreden met de prestaties van de oud-Feyenoorder. Bondscoach Janne Andersson heeft hem opgenomen in de voorselectie van het Zweedse elftal voor het WK in Rusland. Het WK lonkt voor de oud-Feyenoorder, die nog altijd geliefd is bij het legioen.