Gezocht: Jeugdspelers en keepers

Hierbij een overzicht van clubs die jeugdspelers en/of keepers zoeken. Zoekt u ook een speler of keeper mail dan naar MichelFeenstra@VoetbalRotterdam.nl

  • SC.Feyenoord is voor komend seizoen op zoek naar keeper met het geboortejaar 2010,2011 of 2012. Bent u geïnteresseerd neem dan contact op met R.Mikkers. Technisch Coordinator sc.Feyenoord. Mob:06-21537742 of rmikkers@hotmail.nl

  • Namens CHARLOIS JO17-1 (1e klasse) ben ik op zoek naar spelers+keepers voor het komend seizoen. Het liefst 1e jaars B spelers maar 2e jaars zijn ook welkom.Mijn gegevens:
   Naam: Howard Nedd (Hoofdtrainer JO17-1)
   Telefoonnummer: 06-16592914
   Email: howardnedd@gmail.com
  • Sv DRL zoeken meiden in de leeftijd van 8 tot 17 jaar die van voetbal houden.
   meiden, die dat leuk vinden, mogen mee komen trainen! Afgelopen jaren is het aantal meiden dat is gaan voetballen enorm gestegen. Dat vinden wij uiteraard ontzettend prettig. Wij zoeken echter nog meiden in de leeftijd van 8 tot 17 jaar die het leuk vinden om te voetballen. Ben jij een meisje van deze leeftijd en wil je graag komen voetballen?
   Kom dan eens vrijblijvend meetrainen op maandag – of woensdagavond. Natuurlijk wordt er fanatiek gevoetbald, maar daarnaast is het ook heel gezellig. Je bent altijd welkom! Voor meer informatie neemt contact op via meidenvoetbal@svdrl.nl . Heb je niet deze leeftijd, maar wil je toch voetballen? Laat het ons dan weten. Ook bij de Sv DRL is er altijd wel een plekje voor je!