Gerrard: “Feyenoord is een fantastische club”

0

Steven Gerrard was vandaag aanwezig bij de afscheidswedstrijd van Feyenoord-legende Dirk Kuyt. Hij begon in het ‘Vrienden van Dirk’- team, maar in de tweede helft speelde hij met Feyenoord, in een Feyenoord tenue, tegen het Nederlands Elftal, samengesteld door Kuyt. Na afloop sprak de oud-speler van Liverpool lovende woorden over de Rotterdamse stadionclub.

“Feyenoord is een fantastische club met ongelofelijke supporters. Als goede vriend van Dirk weet ik wat vandaag voor hem betekent. Het gaat vandaag om respect tonen aan Dirk. Hij is een prachtig mens en een goede speler. Het is geweldig om onderdeel te zijn van zo’n speciale dag.”

De voormalig voetballer heeft veel respect voor de carrière van Kuyt en natuurlijk ook voor het kampioenschap. “Het is fantastisch van hem dat hij kampioen werd, dat zal hem de rest van zijn leven bijblijven. Het is goed nieuws dat hij volgend seizoen coach wordt, want hij heeft veel terug te geven aan het voetbal.”