Excelsior sluit af met ruime zege bij Hillegersberg (zo)

0

Excelsior Rotterdam heeft het seizoen officieel afgesloten met een vriendschappelijk duel tegen derdeklasser VV Hillegersberg. Op Sportpark Duivesteyn wonnen de Rotterdammers met 0-9. Kevin Vermeulen maakte drie van de Kralingse treffers.

Volley

De vertrekkende Vermeulen kwam na rust in de ploeg en zette het mooiste doelpunt van het duel op zijn naam. Uit een volley schoot hij de 0-7 achter de doelman van VV Hillegersberg. Bij de thuisploeg speelde oud Excelsior-speler Michel van Guldener mee. Halverwege het duel was de stand 0-4 voor Excelsior door doelpunten van Mike van Duinen, Jeffry Fortes, Levi Garcia en Anouar Hadouir.

Pogingen

In de tweede helft verving Mike Havekotte Theo Zwarthoed onder de lat. Hij zag hoe Hillegersberg pogingen deed om een eretreffer te maken, maar Excelsior hield de nul. Vermeulen zorgde na een uur spelen voor 0-5 en Shane O’Neill zorgde voor 0-6. Na de volley van Vermeulen, maakte hij vervolgens ook de 0-8. De negende en laatste treffer kwam op naam van Dogucan Haspolat.