Dudek: “Feyenoord draag ik voor altijd in mijn hart”

0

Jerzy Dudek was gisteren aanwezig als speler in De Kuip bij de afscheidswedstrijd van Dirk Kuyt. Hij keepte voor ‘Team vrienden van Dirk’ en ‘Team Feyenoord’. Hij was erg dankbaar dat hij werd uitgenodigd.

”Het is een droom die uitkomt. Het is een speciaal stadion voor me en een speciale plek. Feyenoord draag ik voor altijd in mijn hart”, vertelt Dudek lovend in Feyenoord TV. “Hier begon ik mijn carrière in de top van het voetbal. Later Liverpool en Real Madrid. Ik ben Feyenoord en de supporters heel dankbaar dat ze in mij hebben geloofd.”

”Veel bekende gezichten gezien vandaag. Ik heb twee jaar met Dirk Kuyt gespeeld bij Liverpool en natuurlijk ken ik veel spelers van Liverpool en het Nederlands Elftal. Mijn relatie met Kuyt is altijd goed. We konden in het begin Nederlands met elkaar praten. Hij is een goede gozer en altijd hulpzaam geweest.”