Dirk Kuyt ontvangt twee Rotterdamse onderscheidingen

10

Dirk Kuyt heeft uit handen van burgemeester Aboutaleb twee Rotterdamse Onderscheidingen ontvangen.

De voormalig Feyenoord-aanvaller heeft de Faas Wilkes prijs en de Wolfert van Borselenpenning ontvangen.

De Faas Wilkes prijs ontvangen sporters die in Rotterdam wonen en een uitstekende sportprestatie hebben neergezet.

De Wolfert van Borselenpenning is bedoeld voor personen die een prominente rol hebben gespeeld op verschillende terreinen van de Rotterdamse samenleving.


Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

10 REACTIES

  1. De Wilkes prijs is bedoeld voor Sporters die in Rotterdam wonen en geld dus niet voor meneer Kuyt, de andere prijs is voor bijzondere diensten voor Rotterdam, ook dit geld dus niet voor meneer Kuyt die heeft geen bijzondere diensten aan de stad verleend.

  2. En jij bent voor onze mooie club zeker thuis suporter want als je in het stadion zat en op de coolsingel was dan weet je wel degelijk wat meneer kuyt betekend voor de echte Rotterdammers en daarbuiten fijne avond

  3. Lars Pieters Er staat duidelijk bij beide prijzen voor wie ze bedoeld zijn en dat is niet voor meneer Kuyt. Ze mogen hem best een prijs geven maar niet deze 2. Meneer Kuyt heeft voor mij niet meer betekend dan de rest van de selectie die ook kampioen werd, of heeft meneer Kuyt het in zijn eentje gedaan.