‘Boetius maakt mogelijk stap naar Italië’

52
Foto: Mischa Keemink

Feyenoord kan Jean Paul Boetius mogelijk slijten in Italie. De vleugelaanvaller van Feyenoord is bezig aan zijn eerste seizoen in De Kuip.

De van FC Basel afkomstige Boetius zou volgens Corriere dello Sport in de belangstelling staan van Fiorentina.

52 REACTIES

  1. Jullie hebben allemaal een grote mond zeg … mjah hij speelt niet goed nee daar hebben jullie gelijk in … maar ik had jullie wel
    Willen zien toen hij scoorde tegen 020 !!!

  2. Wat een feyenoord suporters hebben wij toch. Alleen de negatieve dingen eruit halen en elkaar na papegaaien. Dat hij in hun ogen niet goed speeld dat is hun mening daar zitten wij niet op te wachten. Hij had de laatste maanden wel sam larson achter zich. En ik heb hem de laatste tijd ook mooie dingen zien doen. Van mij mag hij blijven en hoop ook op kevin diks

  3. Geef mij dan is 1 ding waar van ik kan zeggen ja dat is echt positief aan boetius ? Sorry Ik zie het niet hij voegt gewoon totaal niks toe en als je hoger op wil en beter wil worden dan is het beter dat ie vertrekt en over diks daar was ik in het begin ook niet over te spreken maar die heeft zich herpakt en speelt nu wel naar behoren dus als ze die evt een contract gaan aanbieden dan zeg ik ja maar boetius nee sorry die mag van mij weg

  4. Als een boom scoort tegen 020 juichen we toch ook abi, goeie speler maar had nooit moeten weg gaan in zijn eerdere periode. Nu doorpakken en kuwas ophalen.

  5. Peter Post is een goede speler … maarja ook maar eens zien of hij het ken maken in de kuip … het is altijd makkelijk praten dat ze die en die moeten halen maar er zijn er genoeg namen gehaald en hebben gefaald …

  6. Daarom ben jij gelukkig ook geen coach geworden … en boetius heeft wel meer mindere wedstrijden dan beter … maar je ken ook overdrijven met je geef mij 1 ding … hij heb wel een paar goede voorzetten gegeven waar uit gescoord werd en daar horen we nix over …

  7. Zeg nooit nooit Peter Post. Zoals ik al zei maak dat maar eerst een waar … larsson heb ik ook niet heel erg veel gezien … je moet ook wennen he in de kuip … tis het maar een paar gegunt die het gelijk tepakken hebben in de kuip .

  8. Jeffrey Ruts wij zien boetius maar anderhalf uur per week. Maar wat hij op de trai ing doet dat zien wij niet. Ik ben pas nog bij een openbare training geweest en daar was niks met hem. En dan zeggen we haal een goede speler dan kunnen wij die ook niet krijgen. Want iemand die naar de goede kleur speeld die zit al in het buitenland. Maar ik ben blij met dit feyenoord en we weten uit welke vijver we kunnen vissen wat spelers betreft