Ayoub: “Shirt Van Persie moet ik regelen”

3
Foto: Mischa Keemink

Yassin Ayoub maakt aanstaande zomer de transfer naar Feyenoord. De Marokkaan speelt volgend seizoen samen met Van Persie, die onlangs besliste nog 1 jaar door te gaan bij Feyenoord.

“Een fenomeen, meer kan ik niet over hem zeggen”, zegt Ayoub over Feyenoord- aanvaller Van Persie. “Ik ben echt bevoorrecht dat ik met hem mag spelen en dat ik tips van hem kan aannemen. Ik ben ook zo’n jongen die met hem wil gaan optrekken om van hem te leren want ik weet zeker dat hij mij heel veel kan leren.”

“Ik kan zoveel van hem leren, dat ga ik ook zeker doen en vragen hoe en wat. En zijn shirt! Die moet ik ook regelen. Eentje voor mij en eentje voor een teamgenoot van hier (FC Utrecht, red.). Ik ga hem niet belasten met meer dan twee shirts, anders word ik vervelend en dat wil ik ook niet zijn”, beëindigt Ayoub.