Arie van der Padt: Geen AGE-GGK maar BMT en jeugd Excelsior

1

Arie van der Padt zal komend seizoen naast het hoofdtrainerschap bij BMT, in samenwerking met John de Wit, ook als trainer bij de bvo van Excelsior Rotterdam aan de slag gaan. Hij gaat hier het op één na hoogste jeugdteam, Onder 17, trainen.

Van der Padt tekende eerder dit jaar bij de zondagafdeling van AGE-GGK (zo). Daarna werd bekend dat hij bij BMT aan de slag ging. Van der Padt heeft besloten dat hij niet bij AGE-GGK aan de slag gaat.

Arie van der Padt: ,,Beide functies zijn prima te combineren. Excelsior Rotterdam traint in de middag en speelt op zaterdag. BMT traint in de avond en speelt op zondag.”

AGE-GGK koestert persoonlijk geen wrok naar de trainer toe maar gaat zich wel beraden op welke stappen het kan ondernemen.

Loopbaan

Van der Padt begon zijn trainersloopbaan als hoofdtrainer bij sv Loosduinen en pakte een periodetitel voor promotie. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar ADO Den Haag alwaar hij met zijn jeugdelftal kampioen van Nederland werd. Daarna volgde een seizoen sv Nootdorp als hoofdtrainer. Na dat jaar verkaste hij naar de bvo Sparta Rotterdam. Ook daar werd hij met zijn elftal kampioen.

DWO

Dit seizoen is Arie van der Padt bezig aan zijn tweede en laatste seizoen als hoofdtrainer bij het Zoetermeerse DWO. Ook hier heeft hij het dit seizoen voor elkaar gekregen om met een nieuw en jong elftal een prijs te pakken. Namelijk het spelen in de nacompetitie voor promotie.