Arie Horstink tekent bij Nieuwenhoorn

2

Met grote tevredenheid kan v.v. Nieuwenhoorn aankondigen dat Arie Horstink de nieuwe trainer is van onze Onder-19 selectie. Naast de wekelijkse trainingen en wedstrijden van de oudste jeugd, zal Arie ook verantwoordelijk worden voor de wedstrijden en begeleiding van de elftallen Onder 21 en Onder 23. Op deze manier wilt v.v. Nieuwenhoorn zorgen voor gepaste begeleiding richting het senioren voetbal en met name voor goede aanvoer richting de A-selectie.

Met Arie Horstink haalt v.v. Nieuwenhoorn een oude bekende terug. Arie heeft namelijk redelijk wat wedstrijden in ons eerste elftal achter zijn naam staan en is in het verleden ook al jeugdtrainer geweest bij onze club. Na zijn tijd als jeugdtrainer bij Nieuwenhoorn heeft Arie bij verschillende verenigingen aan het roer gestaan van het eerste elftal. Hieronder zaten Rockanje, OHVV, WFB en NTVV. Kortom, de nieuwe trainer van de Onder-19 is een zeer ervaren vakman en als club zijn we dan ook blij dat hij terug is op het oude nest. We wensen Arie veel succes komend seizoen.