Advocaat: ‘Deze VAR kun je direct afschaffen’

14

Het 0-0 gelijkspel van Sparta op bezoek bij FC Emmen stemt trainer Dick Advocaat ‘op zich tot tevredenheid’.

De Kleine Generaal hoopt zondag het thuisvoordeel te pakken, maar hij zag ook dat scheidsrechter Allard Lindhout de Rotterdammers onterecht geen strafschop gaf na het zien van videobeelden. “Dit kun je gelijk afschaffen”, was zijn reactie bij RTV Rijnmond.

14 REACTIES

  1. Het ligt niet aan de technische middelen, die zijn ok. Maar als je hier niet de juiste personen achter zet heeft ook dit geen zin. Dit zie je niet alleen hier maar overal dat zelfs met de beste hulpmiddelen de boel nog verprutst kan worden door ondeskundig gebruik

  2. Willekeur, willekeur, willekeur………of is het voorkeur, voorkeur, voorkeur ?? Nog even en de videoscheids gaat de wedstrijden regiseren vanachter een paar beeldschermen.

  3. Ik zag de samenvatting. De scheids stond een twee of drietal meters ervan af……..

  4. Dit was 200% een strafschop duidelijker kon niet en als je de video nakijkt dan zie je ook dat hij er bovenop staat en zeker uit zijn blikveld moet hij dat zien, dit kan miljoenen kosten, en hij ontvangt misschien wel een ton of 2 dat denk ik, als er iemand corrupt is dan zijn dat echt wel de scheidsrechters, videos uit de gehele wereld verzamelen van zulke momenten en de videoscheidsrechters een excamen laten doen en ook de verantwoording geven om te kunnen beslissen en te overrollen.