Achttal (assistent-) scheidsrechters naar Masterclass Betaald Voetbal

0

Vier scheidsrechters en vier assistent-scheidsrechters promoveren volgend seizoen van het talententraject naar de groep (assistent-)scheidsrechters masterclass.

Het gaat om de scheidsrechters Alex Bos (23 jaar), Luca Cantineau (24 jaar), Jannick van der Laan (22 jaar) en Marc Nagtegaal (24 jaar) en de assistent-scheidsrechters Stefan de Groot (24 jaar), Roan van Marrewijk (22 jaar), Marco Ribbink (22 jaar) en Joey Waleveld (26 jaar). Assistent-scheidsrechter Johan Hubers (35 jaar) promoveert daarnaast van de groep assistent-scheidsrechters junior naar de groep assistent-scheidsrechters senior.

De groep (assistent-)scheidsrechters masterclass is actief in de Jupiler League, de Tweede divisie, de reservecompetitie en als vierde official in de Eredivisie. Voorheen waren zij, in de groep (assistent-)scheidsrechters junior, actief in de Tweede en Derde divisie, Hoofdklasse, reservecompetitie en als vierde official in de Jupiler League.

Afscheid

Van assistent-scheidsrechters Berry Simons (49 jaar) en Nick Stuifzand (28 jaar) wordt na dit seizoen afscheid genomen. Ook van Reinold Wiedemeijer, Ed Janssen, Co de Smalen en Pieter Vink van wie eerder in het seizoen 2017/’18 het afscheid al bekend is gemaakt, zal afscheid genomen worden.