VV Lekkerkerk zoekt trainer voor tweede elftal

1

VV Lekkerkerk is op zoek naar een trainer voor Zaterdag 2 Senioren, uitkomende in de reserve 3e klasse C van West 2, voor het seizoen 2018 – 2019. Het 2e elftal maakt deel uit van de zaterdagselectie van VV Lekkerkerk die bestaat uit 35 tot 38 spelers.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond, het samenstellen van de selectie van het tweede elftal en de begeleiding op wedstrijddagen. Belangstellenden dienen bij in het bezit te zijn van het diploma TC III. (TC II is een pre)

Van geïnteresseerden wordt verwacht dat men positief en daadkrachtig samenwerkt met de hoofdtrainer, dat men beschikt over goeie sociale- en communicatieve vaardigheden, dat men spelvreugde en saamhorigheid enthousiasmeert, dat men een goeie samenwerking nastreeft met overige stafleden van de selectie van v.v. Lekkerkerk en dat men in voorkomende omstandigheden de hoofdtrainer vervangt.

Inlichtingen over de functie kunt U verkrijgen bij de TC, Dhr. R.C. Dubbelman, 06-38377811.

Sollicitaties met uw CV kunt U binnen 2 weken per e-mail sturen naar tc.vvlekkerkerk@gmail.com