Spectaculair scoreverloop bij Rozenburg–sv Charlois (za)

0

Na 35 sec een voorzet vanaf de linkerkant trapte Celsius Grant half over de bal heen waardoor de bal alsnog voor de  voeten van Rafael Andrade Freire kwam die met een schitterend schot de bal hard de kruising in schoot 0-1. In de 4e minuut een heel mooie steekpas van  Rozenburg  die beheerst werd afgemaakt door Floris v.d Heuvel 1-1. Na 8 minuten werd er een lange bal gespeeld op Celsius Grant die met een grandioze lob  over de doelman heen de 1-2 binnen schoot. In de 20ste minuut kreeg Rozenburg een cornerbal te nemen. Een aantal verdedigers van Charlois stonden een beetje te dromen en lieten Mitchell de Zeeuw de 2-2 inkoppen. De 23ste minuut brak aan en van achter uit werd de bal naar Nyron Mathilda gespeeld die heel beheerst de keeper van Rozenburg omspeelde en de 2-3 aantekende. In de 26ste minuut maakte Celsius Grant een overstapje waardoor de bal bij Nyron Mathilda belandde en de bal inschoot maar helaas werd hij van de doellijn afgehaald door Rozenburg. In de 42ste  minuut kreeg Rozenburg een vrije trap te nemen die de Charlois keeper Linber v.d Horst niet goed beoordeelde en Bryan v.d. Laan de 3-3 binnen schoot.

In de 47ste minuut een hard schot van Celsius Grant die de keeper tot corner kon verwerken. Na 50 minuten werd het dan toch 3-4 door Celsius Grant na een zeer mooie steekpas van Maldini Maris Cruz. sv Charlois was in staat om ook de 3-5 te deponeren achter de keeper maar het zetje wat Nyron Mathilda kreeg was net genoeg om uit balans te raken. In de 96ste minuut gebeurde het onvermijdelijke de vele meegereisde supporters van Charlois riepen tegen de scheidsrechter Blaak het is allang tijd en toen gebeurde het alsnog in de laatste seconde na een scrimmage voor het doel van Charlois de 4-4 door Floris v.d Heuvel. De bal had eigenlijk richting de Nieuwe Waterweg geschoten moeten worden maar helaas dat gebeurde niet. De toeschouwers zagen een heel sportieve en een leuke wedstrijd wat heen en weer ging met 8 doelpunten erbij met 1 gele kaart voor speler van Rozenburg. Bryan v.d. Laan.