Rombouts schiet Meeuwenplaat langs Victoria’04

6

Meeuwenplaat drong vanaf het beginsignaal aan op de verdediging van de sportieve Vlaardingers en scoorden al snel de 1-0 door Yoeri Rombouts. Dit doelpunt werd tijdens en na de wedstrijd gevierd als zijnde de 100ste goal van de Meeuwen in deze competitie en de spelers hadden daarvoor een speciaal shirt laten maken dat zij onder hun tenue droegen.

In de 13e minuut scoorde Yoeri nogmaals en dit doelpunt was het 40ste van Yoeri in deze competitie.  Direct na de aftrap een goede aanval van Victoria echter helaas voor hen tijsterde de bal de lat.

Met nog twee doelpunten van de weer uiterst trefzekere Rombouts werd de ruststand 4-0.

Ook na rust domineerde Meeuwenplaat de wedstrijd en voerde de doelpuntenproductie verder op waarbij Yoeri deze wedstrijd op 6 goals kwam. Jeandre Andrea scoorde rechtstreeks uit een indraaiende corner en Leslie Bax scoorde uit een vrije schop met een geplaatste kopbal.  De prima Victoria keeper stond een hogere uitslag in de weg.

Volgende week is Meeuwenplaat vrij.

Op zondag 13 mei heeft Meeuwenplaat genoeg aan een gelijkspel om het kampioenschap te kunnen vieren.  Tegenstander is dan in een uitwedstrijd IJsselmonde dat een zeer goed seizoen draait en hoog op de ranglijst staat.  IJsselmonde stevent af op een positie op de ranglijst die recht geeft op promotie wedstrijden.

Foto: A.Voorn

6 REACTIES

  1. Heel goed van Yoeri, maar 3e klasse niveau is uiteraard veel te laag nivo voor hem. scoorde vorig seizoen in de zondag hoofdklasse nog 12x voor IFC. Zijn doelpunten worden in Ambacht node gemist.