‘Mogelijk vroegtijdige breuk tussen Feyenoord en Van Persie’

90
Foto: Mischa Keemink
De kans bestaat dat Feyenoord en Robin van Persie al na enkele maanden uit elkaar gaan. Dit meldt VI.nl. De aanvaller speelt vaker niet dan wel.

Giovanni van Bronckhorst drukte de komst van Van Persie erdoorheen maar binnen de club waren er twijfels. De Raad van Commissarissen had al zijn bedenkingen over de fitheid van de 34-jarige aanvaller. Intern gaan er dan ook steeds meer geluiden op dat de samenwerking na dit seizoen weleens zou kunnen eindigen.

Van Persie wist dit seizoen in negen wedstrijden vier maal het net te vinden.

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

 

90 REACTIES

 1. Niets ten nadele van de kwaliteiten van van Persie maar zijn lichaam begint op te raken en dan wordt je zeer blessure gevoelig. Slechte aankoop als speler maar Feyenoord moet toch wel heel veel kunnen met Robin en al zijn kennis?

 2. Ik had het wel een beetje gedacht iedereen denkt dat hij Kuyt kan vervangen maar dat kan hij niet Kuyt is een legende van Feyenoord en persie niet

 3. Wat een speculaties weer!!! Er wordt wat gesuggereerd door een ‘journalist’ en de hele meute loopt er weer in mee!! Gewoon ff wachten op het officiële Feyenoordnieuws!

 4. Respect voor. Van persie. Door zijn leeftijd. Blessure gevoelig. Niveau training en wedstrijd. Misschien te hoog voor hem. Van persie kijkt jezelf lichaam en leeftijd gevoel.

 5. Marcel, hij is natuurlijk niet binnen gehaald om wedstrijden te spelen maar om als geestelijke vader in de kleedkamer op te treden. Want daar ontbreekt het, onder anderen, bij van Bronckhorst aan. KKKKKKKKKK

 6. Voordat je iets plaats eerst controleren of het wel waar is
  Want weet je wie er over begonnen is Pierre van Hooijdonk
  Maar ja die zit niet voor niks bij studio 020

 7. VI dat blad is al niet serieus meer te nemen, is roddel&achterklap. De betere journalisten werken er al niet meer voor en oplage is 3/5 verminderd.

 8. niet wegdoen. gewoon genieten van iedere minuut dat ie nog kan meespelen. Wat een klasbak. Heeft in 1 teen meer techniek dan de halve eredivisie bij elkaar opgeteld

 9. Onzin…. negen wedstrijden ???? Ja negen met invalbeurten. Laat hem maar eens volle wedstrijden spelen. In deze competitie prikt hij er zo 20 in.

 10. Al die “oude rotten” komen nog 1 jaartje terug bij hun cluppie en zwaaien dan af. Ze kunnen het niet meer volhouden. We hebben Kuyt nu gehad. Van Persie gaat nu stoppen. Maar ook Robben en Snijder zitten over de top heen. Ik voorspel voor hun hetzelfde senario

 11. Ik vind wel dat een gozer van 34 nog makkelijk 90 minuten moet kunnen spelen! In Primera Division ( volgens mij paar stappen hoger dan hier! ) spelen gasten van 40 en over de 40 nog hele wedstrijden…hier wordt een voetballer als een balletdanser behandeld…halve zachte eieren! Al zal dit bericht wel onzin zijn.

 12. Laat hem en Feyenoord nu eens met rust in plaats van al die roddelpraatjes lijkt wel dal jullie hem en Feyenoord niks gunnen hij blijft gewoon dat weet ik zeker