Aanklager wil Kramer rest van seizoen uitsluiten

26

De aanklager betaald voetbal van de KNVB wil Spartaan Michiel Kramer voor 7 wedstrijden schorsen. De spits van Sparta schopte afgelopen zaterdag in de verloren wedstrijd tegen Vitesse Alexander Büttner met twee benen in zijn gezicht.

In een duel met de linksback van Vitesse kreeg Kramer in eerste instantie een elleboogstoot. Kramer reageerde door Büttner te schoppen en kreeg van scheidsrechter Blom direct rood. Zonder Kramer verloor Sparta bij Vitesse met 7-0.

26 REACTIES

  1. Tuurlijk is het rood maar jezus zo hard was het ook weer niet rubber nopjes over je wang en dan kermen als een speenvarken hij had ook rood moeten hebben. Blijft wel dom van Kramer uiteraard.

  2. Die aanklager stelt zich aan, vast weer zo´n pias waar het helaas van is gaan wemelen in dat voetbal. Kramer heeft en fout gemaakt, daar piep je niet over en zit die 7 wedstrijden schorsing uit.
    Wil zo´n flapdrol dan via een goedkope weg zo´n jongen uitsluiten dan kan je een doek gooien over het betaald voetbal want van de 10 zogenoemde voetballers zijn er zoal 6… 7 net zo leip vandaag de dag omdat het hedendaagse voetbal nogal schaars is aan persoonlijkheden en echte kerels. En kutjes en zachte eitjes het beeld maken.
    Bij PSV lopen er ook een paar die al liggen te rollen wanneer je ze op de teentjes trapt de dada bende, gaat nergens meer over.