Van Stee blijft actief bij Sparta (AV)

0

De R.V.&A.V. Sparta heeft kennis genomen van de aanstelling van Henk van Stee als technisch manager bij onze dochteronderneming Sparta Rotterdam. Wij wensen Henk vanaf deze plaats heel veel succes in zijn nieuwe functie.

Sinds 2016 heeft Henk zich op een vrijwillige basis als adviseur ingezet voor de R.V.&A.V. Sparta. Daarbij heeft hij diverse malen met succes zijn netwerk ingezet ten faveure van de R.V.&A.V. Sparta. Vanuit zijn nieuwe functie is het een bekende wens van Henk om R.V.&A.V. Sparta ook in de toekomst te blijven assisteren als adviseur annex sponsor.

Wij als vereniging zijn zoals bekend al vele jaren een groot voorstander van dit soort win-win situaties. Alles dat resideert onder de naam van Sparta moet in het ideale plaatje zo goed als praktisch mogelijk worden. Na de aanstelling van Henk van Stee als verantwoordelijke persoon bij het betaald voetbal naast hoofd opleidingen Dolf Roks hopen wij dit ideaalplaatje op redelijke termijn weer een paar stappen dichterbij te kunnen brengen.