Soccer Against Cancer op terrein DVO’32

0

Op zaterdag 16 juni zal de stichting Sports Against Cancer hun actiedag Soccer Against Cancer organiseren bij ons op het terrein.

Stichting Sports Against Cancer is een stichting die dit jaar vijf jaar bestaat en in 2013 is opgericht door Vlaardingers. Afgelopen vijf jaar heeft de stichting meerdere malen actiedagen georganiseerd zoals Soccer Against Cancer en Bingo Against Cancer.

Op zaterdag 16 juni zal de stichting Sports Against Cancer hun actiedag Soccer Against Cancer organiseren bij ons op het terrein.
Stichting Sports Against Cancer is een stichting die dit jaar vijf jaar bestaat en in 2013 is opgericht door Vlaardingers. Afgelopen vijf jaar heeft de stichting meerdere malen actiedagen georganiseerd zoals Soccer Against Cancer en Bingo Against Cancer.

Dit jaar zal wederom de actiedag Soccer Against Cancer georganiseerd worden. Tijdens deze actiedag wil de stichting zich richten op de bewustwording bij mensen, vooral jongeren, met betrekking tot de ziekte kanker. Daarnaast willen zij tijdens deze actiedag fondsen werven om te kunnen doneren voor kankeronderzoek. Dit wil men doen door middel van een voetbaltoernooi, een kinderhoek met onder andere een springkussen, een dj, lekker eten en een grote loterij.

Om deze actiedag tot een succes te maken is iedereen van harte welkom om langs te komen en om te helpen! Voor het voetbaltoernooi zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor teams. Het toernooi wordt gespeeld op half veld (7 tegen 7) en is dus het ideale toernooi om een keer met je vrienden, je familie en/of collega’s op een leuke en sportieve manier je in te zetten voor het goede doel! Klik hier om je in te schrijven als voetbalteam.

Naast de voetbalteams is de stichting nog druk op zoek naar vrijwilligers en sponsoren. Vrijwilligers die op de actiedag mee willen helpen op verschillende onderdelen zoals het opbouwen en aankleden van het terrein, bij de kinderhoek, de loterij verkoop, het verwelkomen van de mensen en nog veel meer onderdelen. Maar ook sponsoren zijn van harte welkom!!! Sponsoring kan op verschillende manieren: Financieel, met spullen en attributen voor de aankleding van het terrein en de kinderhoek maar ook met prijzen voor de loterij.

Dus wil jij graag je steentje bijdragen? Door middel van het meespelen met een elftal, mee helpen als vrijwilliger of sponsor worden van dit evenement? Kijk dan snel op www.socceragainstcancer.nl  en geef je op. Voor meer informatie en/of eventuele vragen kan er gekeken worden op de Facebook pagina hier! , gemaild worden naar info@stichtingsac.nl of gebeld worden met 0617058010/0621695309