Nourdin Boukhari beslist topduel cvv Zwervers-GLZ Delfshaven

1

In de 67e minuut kwam de ex profvoetballer binnen de lijnen en met twee geweldige doelpunten bezorgde hij GLZ Delfshaven de overwinning.

Het eerste half uur was cvv Zwervers de baas en toen in de 10e minuut Dennis den Haan in de zestien ten val werd gebracht, voltrok hij zelf het vonnis en benutte de toegekende penalty 1-0. Zwervers kreeg daarna de kans de voorsprong te vergroten, maar faalde in de afwerking. GLZ Delfshaven kwam langzamerhand beter in de wedstrijd en vlak voor het rustsignaal bracht Hasan Sakar de stand in evenwicht 1-1.

Na de rust zakte de thuisclub ver weg en bracht aanvallend niets meer. De bezoekers waren de betere ploeg, maar konden aanvankelijk ook geen doelrijpe kansen creëren. Tot de 67e minuut, toen Nourdin Boukhari ingezet werd. In de 72e minuut zette Burak Oztürk de bal voor en met een simpele beweging tikte Boukhari de bal in het doel 1-2. Het mooiste moment kwam er in de 90e minuut, toen Boukhari met de buitenkant van de voet een prachtige goal produceerde 1-3. Twee echte spitsengoals, waarvan alle toeschouwers van genoten. Door dit resultaat verliest Zwervers de koppositie aan Groeneweg, maar met nog twee inhaalwedstrijden voor de boeg heeft GLZ Delfshaven de minste verliespunten.

1 reactie
  1. Bas Kranenburg zegt

    Rick Carlier

Laat een antwoord achter