KNVB: ‘Alle wedstrijden J011 en lager afgelast’

20

Voor zaterdag is voor alle districten het voetbal afgelast in de leeftijdscategorieën tot en met Onder 11. Dit is besloten vanwege de verwachte kou in combinatie met de wind. Gezamenlijk leidt dit tot dermate lage gevoelstemperaturen dat het met name voor de jongste pupillen niet gewenst is om te moeten voetballen.

Voor het zaterdagvoetbal van de leeftijdscategorieën Onder 12 en ouder wordt voor zowel de categorie A als B zaterdagochtend uiterlijk 8.30 uur een besluit genomen. Hierdoor kan er een goede inschatting gemaakt worden, mede aan de hand van de te verwachten sneeuw.

Een eventueel besluit tot afgelasting wordt via de gebruikelijke kanalen als KNVB.nl, Teletekst en social media zo spoedig mogelijk gecommuniceerd.

20 REACTIES

  1. Laat de clubs hier zelf een beslissing over nemen want de omstandigheden in Nederland zijn niet overal gelijk ! De clubs zijn prima in staat een eigen beslissing te nemen !

  2. Ging er meer om dat de KNVB het een dag van te voren er al uit wilde gooien. Niet gebeurt. Maar had het er gister nog met mensen over dat we gewoon op bevroren velden voetbalde en dat dat allemaal veranderd. Voetbal is buiten kies je voor kan het wel is wat kouder zijn. Miss doen ze het meer voor de ouders langs de kant