Ismael Yildirim langer bij ASWH

0

Zoals bekend is de technische commissie van ASWH nog altijd volop bezig met de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2018/19. Opnieuw is er goed nieuws te melden over een speler die zich nog een seizoen aan de club heeft verbonden.

De TC heeft overeenstemming bereikt met Ismail Yildirim over een langer verblijf op sportpark Schildman. De 27-jarige Dordtenaar sloot in augustus aan bij ASWH, nadat hij was vertrokken bij de Turkse club Menemen Belediyespor. Sindsdien droeg de aanvaller in 22 officiële duels het shirt van onze vereniging. Daarin kwam de creatieve linkspoot tot nu toe tot vier doelpunten. De technische commissie is verheugd dat het is gelukt om Yildirim voor de club te behouden, waarmee de invulling van het offensieve gedeelte van de selectie ook steeds meer vorm krijgt.