Groote Lindt 2 zoekt hoofdtrainer

8

VV Groote Lindt nodigt kandidaat trainers uit, die vanaf volgend seizoen (2018-2019) in nauwe samenwerking met de trainer van Groote Lindt 1, de ambitie hebben ons tweede elftal op reserve hoofdklasse niveau te trainen en te begeleiden.

Groote Lindt 2 is een uiterst succesvol selectie team en bestaat uit jonge, gedreven spelers en een goede, ervaren begeleidingsstaf. De voetbalvereniging Groote Lindt heeft de afgelopen jaren haar groeiambities waargemaakt (> 600 leden) en wil vanaf het aankomende seizoen de volgende stappen met het selectievoetbal zetten. Uiteraard lichten we die stappen graag in een persoonlijk gesprek aan je toe.

Dit is de reden, dat de Technische Commissie vanaf volgende week graag het gesprek aan wil gaan met kandidaten, die:

  • zich voor een langere periode aan de vereniging willen binden;
  • ervaring hebben met het trainen van een eerste en/ of tweede elftal;
  • op termijn de ambitie hebben om een eerste elftal te trainen.

Ook spelers die een ruime ervaring hebben met het voetballen op een hoog (amateur of betaald) niveau en bezig zijn met het volgen van de trainers cursus nodigen wij uit om te reageren.

Ben jij de nieuwe trainer van Groote Lindt 2? Laat dan deze week je interesse weten, dan komen we volgende week graag met je in gesprek. Stuur een korte e-mail naar info@grootelindt.nl, maar aub geen CV en een uitgebreide motivatie: wij zullen het gesprek goed voorbereiden!