GOZ zoekt trainer tweede selectie seizoen 2018/2019

Foto: Marcel van der Maarel

GOZ te Mijnsherenland is voor volgend seizoen op zoek naar een ambitieuze trainer voor de 2de selectie uitkomend in de 3de klasse. De trainer zal nauw gaan samenwerken met de staf van de 1ste selectie.

Wij vragen iemand die binnen de clubcultuur past. Dat betekent dat je beschikt over sociale vaardigheden, je communicatief sterk bent, prestatiegericht en in teamverband kan werken. Goede sfeer en ontwikkeling van zowel team als individu is van groot belang.

De trainer zal op de dinsdag en donderdag avonden de trainingen verzorgen, welke starten om 20:00, en op zaterdag zijn team coachen.

Er kan contact opgenomen worden via Dick Coppens, bestuurslid, op 0651581366 of Pascal van den Hoek, hoofdtrainer, op 0621355047.