Gilliomar Leona (Jodan Boys) naar Zwaluwen

Voor het komende seizoen heeft Zwaluwen zich versterkt met Gilliomar Leona. De ervaren aanvaller is snel, kan makkelijk passeren en kan op beide flanken goed uit de voeten. Daarnaast scoort hij als vleugelaanvaller makkelijk. Dit is voor het komende seizoen een welkome versterking. Gilliomar komt over van competitiegenoot Jodan Boys.

Gilliomar Leona: ” Uiteraard ken ik Zwaluwen vanuit mijn perioden bij Smitshoek en Jodan Boys en had ik toen al een goed gevoel bij deze club. De gesprekken op de club, de plannen voor het komende seizoen en de spelers versterkten het gevoel om bij Zwaluwen te gaan spelen. De focus voor mij ligt bij het bedienen van de spits en zelf een goal meepikken. Ik denk dat Zwaluwen daarin een goede en mooie club voor mij zal zijn. Ik kijk er dan ook naar uit om volgend seizoen bij Zwaluwen te spelen.”

Foto: John van Neuren