Floris Keizerwaard (Zwaluwen) naar DVO’32

0

Floris Keizerwaard heeft aangegeven volgend seizoen bij DVO’32 te willen komen voetballen. De 24-jarige aanvaller speelt al vanaf de F-jeugd bij Zwaluwen. Keizerwaard debuteerde in 2015-2016 onder Joop Hiele voor het eerste elftal van de Vlaardingse zebra’s en maakte de afgelopen drie seizoenen deel uit van de selectie. Geregeld speelde Floris Keizerwaard mee in de hoofdmacht van Zwaluwen, maar een echte vaste waarde werd hij als  kind van de club nooit. Floris was wel van grote waarde voor het 2e elftal, waar hij met vele doelpunten en assists een grote bijdrage had in de twee promoties op rij.

Floris Keizerwaard heeft aangegeven op zoek te zijn naar een nieuwe uitdaging en het plezier bij het uitvoeren van zijn hobby. Keizerwaard kent DVO’32 als een gezellige vereniging, met een enorme potentie zowel als club als bij de spelersgroep, waarvan hij vele jongens al kent vanuit het verleden en waarmee hij zelfs bevriend is.

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com