Eerste nederlaag XerxesDZB (za) in 2018

0

XerxesDZB heeft de uitwedstrijd bij nummer 12 FC Breukelen teleurstellend met 3-2 verloren. Dit betekende de eerste nederlaag in 2018 voor de mannen van Joop Hiele.

XerxesDZB begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al na 4 minuten een penalty. Ismail Celen faalde helaas op 11 meter, maar na 7 minuten kwam XerxesDZB toch op een 0-1 voorsprong door Brandon Konemann. De zebra’s creëerden veel kansen, maar vergaten de score uittebreiden.

Na rust kwam FC Breukelen sterker de kleedkamer uit en dat resulteerde in de 82e minuut in een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg. XerxesDZB reageerde snel en dat resulteerde in de 84e minuut in de gelijkmaker van Mike Navajas Sanchez. In de slotfase kon het alle kanten op en helaas viel het doelpunt aan de verkeerde kant, waardoor XerxesDZB hun eerste nederlaag leed in 2018. Het werd 3-2 in Breukelen.

Aanstaande dinsdag speelt XerxesDZB een uitwedstrijd bij 2e Divisionist Excelsior Maassluis voor de derde ronde van de Palace Casino Cup. De aftrap in Maassluis is om 20:00 uur.

Komende zaterdag speelt XerxesDZB voorde competitie een thuiswedstrijd tegen Westlandia. De aftrap op Sportpark Faas Wilkes is om 14:30 uur.