Charlton Vicento (Helmond Sport) naar Kozakken Boys

0

Vicento verruilt Helmond Sport volgend seizoen voor Kozakken Boys. De 27-jarige spits tekent deze week een contract dat hem tot en met de zomer van 2020 aan de Werkendamse tweededivisionist bindt.

Charlton Vicento debuteerde in 2009 in de hoofdmacht van ADO Den Haag en kwam tot 88 wedstrijden in de Hofstad. Vicento scoorde hierin 14 keer.

In juni 2013 maakte de linkspoot uit Zoetermeer de overstap naar PAS Giannina in de Griekse competitie, maar keerde begin 2014 alweer terug op de Nederlandse velden. De vijfvoudig international van Curaçao streek neer bij Willem II, waar hij anderhalf seizoen uitkwam in de Jupiler League.

In het seizoen 2015/16 maakte Vicento de overstap naar Helmond Sport, maar werd daar in de eerste twee seizoenen geplaagd door een slepende enkelblessure. Tot nu toe speelde Vicento dit seizoen 21 wedstrijden in de Jupiler League.