Barendrecht verder met Cheuk-a-Lam en Dogan

0

BVV Barendrecht heeft de verbintenis met twee spelers van de A-selectie verlengd. Lee-Quincy Cheuk-a-Lam en Burak Dogan maken ook komend seizoen onderdeel uit van de hoofdmacht op sportpark De Bongerd. Resevekeeper Cheuk-a-Lam kwam afgelopen zomer over van Alexandria ’66 en begint na de zomer aan zijn tweede jaar bij BVV Barendrecht. Dat geldt ook voor middenvelder Burak Dogan, die kampt met blessureleed en dit seizoen nog niet in actie kwam. De voormalig Capellenaar werkt hard om weer wedstrijdfit te worden.

Alexander Deetman gaat de club komende zomer verlaten. De verdediger kwam twee jaar geleden over van de beloftes van NAC Breda, maar wist geen basisplaats te veroveren in het elftal van trainer Poldervaart. Deetman wil volgend seizoen graag meer speelminuten maken. Het is nog niet bekend bij welke club hij zijn carrière voortzet.