Nieuwerkerk zoekt jeugdtrainer O17 en O16

3

Voetbalvereniging Nieuwerkerk wil niet alleen de grootste en leukste voetbalvereniging in de regio, maar ook de vereniging met een geweldige en gedegen jeugdopleiding zijn. Een vereniging die spelers en trainers mogelijkheden biedt zich persoonlijk te ontwikkelen.

Voor onze jeugdopleiding die spelers voortbrengt die naadloos kunnen aansluiten bij het hoogste seniorenelftal zijn wij op zoek naar twee gedreven en vakkundige trainers. Wij zoeken een: JEUGDTRAINER O17 & JEUGDTRAINER O16

De functie:
Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van spelers op technisch, tactisch, fysiek, mentaal en sociaal vlak, teneinde zoveel mogelijk spelers te laten doorstromen naar het eerste elftal. Ons JO17-1 team komt momenteel uit in de Hoofdklasse en ons JO16-1 (huidig JO17-2) in de 2e klasse.

Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het trainen, coachen en begeleiden van spelers binnen de jeugdopleiding, het voeren van evaluatie gesprekken, het opstellen van persoonlijke ontwikkelplannen, vastlegging van vorderingen in het speler volgsysteem, het scouten van spelers .

Bij onze eerste persoonlijke kennismaking zal je een uitgebreide functiebeschrijving van ons ontvangen.

De werkzaamheden vinden op drie doordeweekse avonden plaats en op zaterdag overdag.

Wij vragen:
 Een TrainerCoach III diploma
 Aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar
 Ervaring in het werken met kinderen in de leeftijdscategorie 14 tot 19 jaar
 Uitstekende communicatieve vaardigheden
 Goede beheersing van de Nederlandse taal
 In het bezit van een minder dan 3 jaar oude Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of bereidt
deze kosteloos via ons aan te vragen

Wij zoeken een integere, betrokken collega, die bij voorkeur woonachtig is binnen een straal van 15 kilometer van Nieuwerkerk aan den IJssel . Onze ideale kandidaat is zelfstandig, didactisch vaardig, innovatief en consequent. Hij/zij legt makkelijk contact, is empathisch en voldoet aan de door ons vastgestelde vaardigheden.

Wij bieden:
 Met ingang van 1 augustus a.s. een contract voor bepaalde tijd
 Ondersteuning bij de begeleiding van spelers door specialisten waaronder fysieke trainers,
een fysiotherapeut, mentaal begeleider, video opnamen.
 Een boeiende functie in een dynamische omgeving.

Sollicitaties:

Ben jij deze enthousiaste persoon met passie voor het vak? Reageer dan vóór 1 april 2018 op deze vacature door je CV met motivatie/sollicitatiebrief te sturen naar htc.vvn@gmail.com.