Vlotbrug en Vierpolders beide een punt

0

Vlotbrug en Vierpolders troffen elkaar op een winderig sportpark De Kooistee. De wedstrijd golfde in het begin wat heen en weer met kansjes voor beide doelen. Het was Vierpolders dat na ruim een kwartier de leiding nam. Een voorzet vanaf de rechterflank van Vierpolders werd niet goed verdedigd waarna Lakerveld de stand op 0 – 1 bracht. Binnen het half uur werd de stand in evenwicht getrokken door een vrije schop van Seghers. Hij mocht op de rand van de zestien aanleggen en deed dit met veel gevoel. Keeper De Jong had geen antwoord op het schot over de muur in de winkelhaak. 1 – 1

De tweede helft werd niet fel genoeg gestart door de thuisclub. Na tien minuten kwam Vlotbrug goed weg toen, na een voorzet, de geheel vrijstaande Lakerveld de bal rakelings langs het doel van keeper Verschoor kopte. Er ontspon zich een spannende strijd voor beide doelen waarbij over en weer kansen werden gecreëerd zonder dat dit tot score leidde. De laatste twintig minuten kreeg Vierpolders wat overwicht. Dit werd teniet gedaan na twee noodzakelijke wissels. Vlotbrug kwam weer aan voetballen toe. Waarbij de geel-zwarten elkaar goed vonden en kansen creëerden. Vierpolders bleef echter overeind. Zodat na negentig minuten beide ploegen genoegen moesten nemen met een puntendeling. Volgende week een uitwedstrijd in en tegen Poortugaal dat evenals Vlotbrug twintig punten in de voorgaande wedstrijden heeft verzameld. Wederom een zes punten wedstrijd derhalve.

Verschoor – Buijs – Scheringa – Bravenboer – De Reus – Allersma – Seghers (Van der Kooi/80) – Bergwerff – Vermeer – Van de Veerdonk (Ilmer/82) – Eldering