Tim van der Lijn vervolgt zijn carrière bij Nieuwenhoorn

0

Tim van der Lijn (21 jr.) zal in het voetbalseizoen 2018-2019 weer te bewonderen zijn in het Zwart – Wit  van Nieuwenhoorn. Momenteel is Tim bezig aan zijn 3e seizoen bij de v.v. Spijkenisse. Geplaagd door een aantal blessures is tot voor kort zijn speeltijd in het keurkorps van Spijkenisse echter beperkt gebleven tot enkele invalbeurten. Inmiddels topfit maakt Tim echter steevast deel uit van de wedstrijdselectie en neemt de kans op een basisplaats wekelijks toe. Zoals bekend, komt Tim oorspronkelijk voort uit de jeugdopleiding van Nieuwenhoorn.

Na een korte periode bij de beloften van RKC keerde hij terug naar Voorne-Putten om zijn kunsten te gaan vertonen bij de v.v. Spijkenisse. Nieuwenhoorn is echter altijd in de belangstelling van Tim blijven bestaan.

Een terugkeer op het oude nest aan de Rijksstraatweg in het seizoen 2018-2019 wordt dan ook door zowel de club als de linksbenige Tim met groot genoegen tegemoet gezien.