Overmaas langs Ammerstol

0

Overmaas tradt deze middag aan met een volledig fitte selectie ook de lang geblesseerde Jaco Waslander zat weer op de bank en zo starte we deze middag volledig aan de wedstrijd.

Het wachten was op de eerste thuis overwinning van Overmaas en het geloof in deze jonge ploeg was er zeker. Na een begin wat erg sterk was aan de kant van Overmaas werd gelijk duidelijk dat de punten thuis bleven , na goed combinatie spel was het een steek bal op Kevin van Veen die de bal goed in schoot 1-0 . Kort daarna was het weer door goed aangeven van Chris Rojer wederom Van Veen die de 2-0 op het scorebord zette .
Vlak voor rust werd het zelfs nog mooier na een afstand schot op de paal was het in rebound Melvin Schouten die de 3-0 voor zij rekening nam. Een weelde voor de mannen van Waslander / Boessen .

Na de thee werd er gewaarschuwd voor gemakzucht en dat was niet overbodig want kort na rust moest Boessen 2 x handelend optreden anders was het binnen een kwartier weer spannend geweest .

Overmaas kwam weer lekker in het combinatie spel wat resulteerde in kans op kans waar eigenlijk de 4-0 op het bord had moeten komen , maar bij een onoplettend heid in de sterke defensie vandaag werd het toch 3-1 geheel onnodig.

Hierna rechte de mannen van Overmaas de rug en was het na een minuut of 10 Greg Noordzee die na goed doorgaan met links schitterend de bal in de kruising geschoten 4-1.

De wedstrijd was in de tas en werd de partij vakkundig uitgespeeld echter 2 minuten voor tijd was het door uitblinker Jeffrey van Veen die de bal goed voor gooide waarna Gento Broklin droog de bal intikte en zo de eind stand noteerde 5-1.

Eindelijk een goeie verdiende overwinning wat erg nodig was voor de mannen van Overmaas