Meeuwenplaat nog steeds ongeslagen

0

De Schiedamse gasten van Kethel Spaland hebben het de Meeuwen moeilijker gemaakt dan de eindstand aangeeft. Snelle uitvallen van de Schiedamse aanvallers stichtten regelmatig gevaar want snelheid is iets waar de Meeuwenplaters nog te weinig vat op hebben. Zo leek de ruststand slechts met een 0-1 achterstand in te gaan maar plotseling scoorden vlak voor rust Lesley Bax en Remon Gouw voor Meeuwenplaat en was het 2-1 voor de gastheren. Na rust eenzelfde beeld al was Meeuwenplaat nu wat meer in de aanval. Echter trok Kethel Spaland de stand gelijk en nu leek 2-2 de eindstand te worden maar ineens had Yoeri Rombouts de geest.

De voor deze wedstrijd eerder van vakantie terug gekomen spits scoorde op de valreep binnen 2 minuten 2 goals en was de eindstand 4-2 voor Meeuwenplaat. De Meeuwen hebben nu een grote voorsprong op nummer twee, Virtus Zevenbergen nl 7 punten. Zondag a s speelt Meeuwenplaat uit bij het technisch zeer vaardige Dubbeldam en dat zal het een heel lastige wedstrijd voor de Hoogvlieters worden.