GHVV’13 onderuit tegen DRL

0

Op een hobbelig zwaar veld werd de strijd aangegaan tegen DRL wat onder ons stond met wel minder wedstrijden

Vooraf was keeper Erwin van Trigt een twijfelgeval daar hij afgelopen dinsdag een blessure had opgelopen maar gelukkig was hij in staat om toch te starten.

Al na 3 minuten moest Erwin handelend optreden na een 1 op 1 duel die hij goed pareerde.

Beide teams waren zoekende maar GHVV hield zich goed aan de vooraf gemaakte afspraken

In de 31e minuut kwam GHVV aan de leiding. Stefan Kerkhof werd na een voorbereidende actie van Jeroen de Wit via Robin de Ridder aangespeeld net buiten de 16 en draaide kort weg en met een geplaatst schot scoorde hij de 1-0.

Lang mocht GHVV niet genieten want in de 33e minuut was het al weer gelijk. Jordy Breestraat lag geblesseerd op de grond en er van uitgaande dat DRL de bal zou uitschieten, gingen zij door en scoorde zij alsnog de 1-1!

In de 35e minuut kreeg Stefan Kerkhof na een pass van Jeroen de Wit de mogelijkheid om de 2-1 te maken maar deze kans werd niet verzilverd.

DRL kwam net voor rust nog 1 keer gevaarlijk voor de goal maar er werd goed verdedigd bij de 1e paal door Sander de Bloeme die kort zat op de spits en met een corner weggeven erger kon voorkomen.

1-1 was de ruststand.

De 2e helft was net 6 minuten bezig en DRL kwam al op 1-2. Een lange bal van achteruit bij DRL belandde bij de spits van DRL die Sander de Bloeme aftroefde in duel en alleen op keeper Erwin van Trigt kon gaan. Dit keer pakte het niet goed uit voor GHVV en scoorde de spits van DRL beheerst de 1-2 binnen.

In de 61e minuut wederom een lange bal van de rechtsachter van DRL op de rechterspits. Doelman Erwin van Trigt twijfelde bij het uitkomen waardoor hij uiteindelijk te laat was en de bal richting de goal geschoten kon worden en wederom de spits van DRL die het laatste tikje kon geven voor de 1-3.

GHVV probeerde een tandje bij te schakelen en dat leide tot 2 grote kansen voor Robin de Ridder die tot 2 keer uitstekend tot corner werden getikt door de keeper van DRL. De gewenste aansluit treffer bleef hierdoor uit.

Slotakkoord was voor DRL. Na balverlies van Randy de Macker kwam DRL ineens alleen voor Erwin van Trigt die 1 op 1 nog de bal kon tegenhouden maar in de rebound werd de 1-4 van buiten de 16 alsnog gescoord.

Randy de Macker had nog kans om de 2-4 te scoren maar schoot net naast in de korte hoek

Al met al een teleurstellend resultaat en een verdiende overwinning van DRL.

Nu 2 weken herstellen en wacht op 10 maart ‘s Gravendeel uit.