FC IJsselmonde ook langs OHVV

0

OHVV kwam vandaag op bezoek op Sportpark Olympia. Uit was de wedstrijd met 2-3 gewonnen en toen was het lastig.

FC IJsselmonde begon sterk aan de wedstrijd en zette bezoekers direct vast op de eigen helft. In de 7e minuut de eerste kans die direct een doelpunt opleverde. De bal kwam op het middenveld bij Karim Mossaoui, die Dylan Veesaert aan het werk zette. Deze gaf een uitstekende voorzet die door Ntumba Kabongo hard tegen de touwen werd gewerkt.

IJsselmonde bleef de betere ploeg die uitstekende combinaties op het veld neerlegde, zonder dat dit direct goede kansen opleverde. Voor rust viel ook nog de 0-2 te noteren, vanuit het middenveld werd Karim Mossaoui weggestuurd, die vakkundig afwerkte. De rust werd met deze stand bereikt.

Wie gedacht had dat IJsselmonde de druk op bleef voeren kwam bedrogen uit. OHVV zette IJsselmonde vast en kreeg wat kansen, die door de uitstekend keepende Mark van ES onschadelijk werd gemaakt. Het werd 3-0 nadat de bal uit een kluts via de hak van een IJsselmonde speler bij de in buitenspel positie staande Dylan Veesaert terecht kwam. Hij schoot de bal in de verre hoek langs de keeper van OHVV.

Het werd 3-1 doordat de verdediging niet alert reageerde, waardoor de spits keeper Mark van Es kon passeren. IJsselmonde pakte de draad weer op, en kreeg een aantal 100% kansen, die van dichtbij door Dylan Veesaert en Shendal Albertus om zeep werden geholpen. Al met al een terecht overwinning op een stug OHVV. Door deze overwinning blijft IJsselmonde meedoen voor de bovenste plaatsen in de stand, alsmede de tweede periode.