FC Blankenburg verliest foutenfestival

0

Afgelopen zondag kon FC Blankenburg haar zegereeks voortzetten tegen HMSH in de 4e klasse. Na de vorstperiode werd het veld na overleg met scheidsrechter Henneveld goed bevonden om te voetballen. Mocht FC Blankenburg winnen, dan kunnen zij serieus meedoen voor een promotieplek in de 3e klasse.

Beide ploegen hadden moeite met de omstandigheden. FC Blankenburg had hier iets meer moeite mee aangezien binnen 4 minuten zij al een tegentreffer konden verwerken na slecht verdedigen. Ary werd in de korte hoek verschalkt, 0-1.

Gelukkig voor FC Blankenburg kreeg Moos Bel-Hassani het op zijn heupen in de 23e minuut door knap af te ronden na een goede individuele actie, 1-1 dit was tevens de ruststand.

De 2e helft leek er niet beter op te worden, aanvoerder Mesut Caner werd in de 53e minuut vervangen door Yassin Arbarkoune. Het werd erger voor FC Blankenburg nadat Ary mis tastte bij een dieptebal die door HMSH werd afgerond, 1-2. FC Blankenburg was niet de enige ploeg die fouten bleef maken. Na 73 minuten was er miscommunicatie bij HMSH, dit strafte Arnie Boukhari vakkundig af, 2-2. FC Blankenburg ging doordrukken om de zege naar zich toe te trekken. Door de aanvallende impulsen werd een counter van HMSH in de 80e verkeerd ingeschat door de verdediging en HMSH maakte de 2-3. FC Blankenburg strijdde voor een goed resultaat en Metin Atasoy had de gelijkmaker voor het intikken, helaas vergat hij zijn rust te pakken en kopte de bal zwak in de handen van de keeper na een goede voorzet van Foos Bel-Hassani. Dit was helaas de eindstand. FC Blankenburg voelde dat het meer uit de wedstijd had moeten halen en wil zich volgende week revancheren thuis tegen Erasmus. Laten wij hopen dat de weergoden ons goedgezind zijn zodat deze wedstijd kan worden afgewerkt. Mocht FC Blankenburg deze wedstijd winnen, is promotie naar de 3e klasse nog steeds mogelijk.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter