Vissers en sv Charlois (za) verlengen samenwerking

2

Manuel Vissers zal ook volgend seizoen de zaterdag afdeling van SV Charlois onder zijn hoede nemen. Dit is afgelopen weekend tijdens het trainingskamp vlak bij Eindhoven aan de selectie bekend gemaakt.

Vissers: “Vanuit de club wilde men de zaterdagtak een meer prestatieve koers laten varen en daar maken we stappen in . Dan moet je niet alleen kijken naar de derde plaats die we momenteel bezetten maar gaat het veel meer over organisatie, structuur en beleving van zowel de club als de spelers. Ik heb het prima naar mijn zin bij Charlois, de spelers moesten wennen om vanuit een gerichte visie te voetballen en slagen daar steeds beter in en de doelstelling om bij de eerste 5 te eindigen is gezien de huidige resultaten ook mogelijk. Minpunt is dat de selectie te smal is hetgeen we vooral de laatste wedstrijden hebben gemerkt. We zitten in een mooie maar zware poule, de wedstrijden laten zien dat wij vanuit onze visie voetballend bij de betere teams behoren maar er is nog veel werk aan de winkel om dit ook stabiel te krijgen.”

Vanuit de club wordt dit ondersteund en willen we samen met de trainer ook in het komende jaar hier verder vorm aan gaan geven. De vereniging geeft hiervoor de faciliteiten en indien we blijven presteren zijn we wellicht aantrekkelijk voor spelers om volgend seizoen bij ons te komen spelen en zodoende onze selectie verder uit te breiden.

2 REACTIES