Van der Zee noemt kritiek op voetbalpiramide ‘gezeur’

0

Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal van de KNVB, bestempelt de kritiek op de voetbalpirama als ‘gezeur’.

‘Zelf hoop ik zo snel mogelijk een punt te kunnen zetten achter het gezeur binnen de voetbalpiramide. Verschillen van inzicht over licentievoorwaarden en de beloften voeren daarin nog steeds de boventoon. Zodoende werken we nu aan een voorstel waarin het voetbal weer volledig centraal komt te staan. In de komende bondsvergadering verwachten we groen licht te krijgen voor deze aangepaste opzet’, schrijft Van der Zee in zijn column.

Op social media komen er ongezouten reacties, zoals van Johan van der Werken (SteDoCo): ‘Eerst gezeur, toen begrip en nu gezanik. Ik noem het zwabberen van KNVB. Luister naar clubs i.p.v. communiceren via column!’