Spelers Achilles’29: ‘We spelen niet meer voor Achilles’29 dit seizoen’

0

Achilles’29 heeft grote financiele problemen en werd vorige week in staat van faillissement geplaatst. De ploeg uit de tweede divisie zegt zelf aanstaande zaterdag tegen fC Lienden wel in actie te komen maar de spelers uit duidelijk tegenover HetGeldersVoetbal.nl.

“Wij geloven er niet meer in dat het nog goed gaat komen. Deze selectie gaat niet meer voor Achilles’29 spelen als er niets verandert. Het komt voor ons ongeloofwaardig over. Ze hebben ons een halfjaar voorgelogen en gezegd dat het financieel geregeld zou zijn, maar je ziet wat er gebeurd is. Het vertrouwen is weg en daardoor kijken de spelers nu verder. En ik ook,” stelt aanvoerder en lid van de spelersraad Boy van de Beek tegenover HetGeldersVoetbal.nl.